fbpx
Casa Comana Bucuresti Boutique Hotel

Site-ul www.hotelboutique.ro este un site comercial, proprietate a SC Gesa Prod Serv SRL, care permite efectuarea de rezervări pentru camerele de hotel din Casa Comana Boutique Hotel, situat în Bdul. Expoziției, nr. 5, București.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.hotelboutique.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.

Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat în Hotelul Casa Comana Boutique Hotel stabilind o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont.

 

Sosirea și plecarea

Cazarea în hotelul nostru se face începând cu ora 14.00, iar eliberarea camerelor se face până în ora 12:00.

La solicitarea clienților și când hotelul dispune de spații se pot aplica, conform practicilor internaționale, tarife speciale pentru rămânerea după ora 12.00 în cameră astfel, pentru rămânerea până la ora 23:00, se va încasa 50% din tariful afișat.

Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje, fără plată, timp de 24 de ore.

 

Cazarea

Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

Cazarea copiilor până la vârsta de 2 ani se va face gratuit, pentru copiii între 2-12 ani se va percepe 50% din tarif, iar pentru copiii de peste 12 ani se va percepe tariful integral. La cerere, camerele pot fi suplimentate cu pătuțuri pentru bebeluși.

 

Rezervări

Rezervările se pot face astfel:

Oricare variantă ați alege, rezervarea va fi valabilă numai dacă primiți confirmarea unui reprezentant/recepționer al hotelului nostru.

Contra cost și la cererea scrisă a clientului, putem pune la dispoziție transport aeroport-hotel și retur.

Parcarea subterană a hotelului cu locuri limitate, se va ocupa cu cerere în scris din partea clientului, după achitarea taxei și numai în funcție de disponibilitatea la data solicitată.

 

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare se va face contactând recepția hotelului.

Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării (de până la 5 camere) se va face cu cel puțin 3 zile înainte. Penalizarea reprezintă contravaloarea primei zile de cazare.

Dacă este vorba de o rezervare de 5 sau mai multe camere, atunci anularea acesteia se va face cu cel puțin 10 zile înainte de data sosirii.

Pentru rezervări de grupuri (minim 10 camere) vă rugăm să contactați recepția hotelului.

 

Tarife

Tarifele diferă în funcție de tipul de cameră, numărul de persoane, precum și de perioada aleasă.

Tarifele hotelului nostru includ:

– mic dejun la Restaurantul Marele Paharnic, în intervalul orar  (07:00-10:00);

– acces gratuit la centrul SPA și

– internet wireless.

 

Modalități de plată

Tariful se poate achita prin:

  • Numerar;
  • Card bancar (Visa, Mastercard, Maestro);
  • Tichete de vacanță/voucher (Sodexo, Edenred, Upromania);
  • Virament bancar.

 

Programul de funcționare al restaurantelor și barurilor

Restaurant Marele Paharnic

Restaurantul Marele Paharnic este un salon elegant amplasat la etajul I al hotelului, cu o capacitate de 100 locuri și funcționează pentru mic dejun și evenimente private, cu rezervare prealabilă la recepția hotelului.

Aici, se poate servi micul dejun, zilnic între orele 07:00 și 10:00 A.M.

Barul din interiorul Restaurantului Marele Paharnic, pentru preparate din cafea și băuturi alcoolice, funcționează după programul 07.00 A.M. și 22.00 P.M.

Restaurantul dispune de internet de mare viteză și toalete proprii moderne.

În curând, restaurantul va pune la dispoziția oaspeților săi business lunch-ul și comanda à la carte.

 

Comana Express

Comana Express înseamnă preparate gustoase gătite ca la mama acasă și servire rapidă, de tip lunch center. Clienții noștri pot alege să servescă meniul zilei sau pot comanda din oferta zilnică a restaurantului ceea ce doresc.

Restaurantul este situat la parterul hotelului, independent de acesta și are o capacitate de 56 locuri la interior și 66 de locuri pe terasă. Dispune de bar pentru preparate din cafea și băuturi alcoolice, internet de mare viteză și toalete moderne.

Comana Express livrează mâncare și la domiciliu în Bulevardul Expozitiei, Piata 1 Mai, Piata Domenii, Piata Chibrit, Piata Presei Libere, strada Alexandru Constantinescu (până în Biserica Cașin), comanda minimă pentru livrare fiind de 50 ron.

Comana Express funcționează după programul 10.30 A.M. și 15.30 P.M.

Room service – non stop.

 

Fumatul

În hotel fumatul este STRICT INTERZIS, însă se poate fuma pe balcon și pe terasa restaurantului Comana Express.

 

Siguranța

Hotelul și spațiile publice sunt supravegheate prin sistem video.

Recepția și fiecare cameră a hotelului dispune de seif pentru valori.

Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita hotelului, sălilor de conferință, restaurantelor și barului.

 

Spațiul de parcare și autoturismele

Hotelul dispune de o parcare subterană cu locuri limitate.

Ocuparea acestora se va face cu cerere în scris din partea clientului, după achitarea taxei și numai în funcție de disponibilitatea la data solicitată.

 

Nevoi speciale

Dorim să asigurăm cele mai bune condiții tuturor persoanelor care ne calcă pragul, de aceea dacă aveți nevoi speciale de orice natură, vă rugăm să ne anunțați în avans, pentru a vă putea oferi un sejur cât mai agreabil.

Marea majoritate a spațiilor din hotelul nostru sunt accesibile și persoanelor în scaun cu rotile, urcarea și coborârea la diferitele nivele ale hotelului, inclusiv parcarea subterană, făcându-se cu liftul.

Camerele noastre sunt dotate cu cadă sau cabine de duș ușor accesibile și persoanelor cu nevoi speciale.

 

Animalele

Regula generală este că nu este permisă cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale sau păsări.

În cazuri excepționale și numai cu acordul hotelului, cazarea se va face prin prezentarea la sosirea în hotel a certificatului național/internațional de sănătate (care obligatoriu trebuie să cuprindă și vaccinările). Taxa în acest caz reprezintă 50% din tariful încasat pentru o persoană.

 

Vizitatori

Hotelul acceptă vizitatori în cameră între orele 08:00 și 22:00, fără costuri suplimentare.

În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la recepție.

 

Confidențialitate

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

Casa Comana Boutique Hotel recunoaşte şi respectă dreptul persoanelor la confidenţialitatea datelor cu caracter personal.

Vă informăm că datele dumneavoastră pe care decideţi să ni le funizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR.

Politica de confidenţialitate a hotelului se aplică colectării, folosirii, dezvăluirii şi protejării informaţiilor personale pe care decideţi să ni le furnizaţi.

 

Protecția Mediului

Pentru hotelul nostru protecția mediului reprezintă o preocupare permanentă. Lenjeria și prosoapele se schimbă la 3 respectiv 2 zile cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugăm să le lăsați pe jos în baie.

 

Responsabilități

Clientul este răspunzător față de hotel pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala/intenția le poate fi imputată. Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

 

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate și sub efectul stupefiantelor, persoanelor nepoliticoase sau turbulente care prin atitudinea lor deranjează clienții sau personalul și care pot aduce prejudicii imaginii hotelului.

 

Fidelizare

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și discounturi în scopul fidelizării clienților noștri.

 

Clauze finale

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de Casa Comana Boutique Hotel (camere, restaurante, baruri, sală de conferință, SPA) a luat la cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica hotelului poate fi oricând modificată fără notificare.

Pentru recenzii, sugestii de îmbunătăţire sau sesizări vă rugăm să folosiţi formularele puse la dispoziţie pe pagina de internet a hotelului sau să ne scrieţi la adresa de email info@hotelboutique.ro. Personalul hotelului vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim o şedere plăcută la Casa Comana Boutique Hotel!