fbpx
Casa Comana Bucuresti Boutique Hotel

Restaurantele Casei Comana Boutique Hotel

1. RESTAURANT MARELE PAHARNIC

Restaurantul Marele Paharnic este amplasat la etajul I al hotelului, cu o capacitate de 100 locuri și funcționează pentru mic dejun și evenimente private, cu rezervare prealabilă la recepția hotelului.

Aici, se poate servi micul dejun, zilnic între orele 07:00 și 10:00 A.M. Barul din interiorul Restaurantului Marele Paharnic, pentru preparate din cafea și băuturi alcoolice, funcționează după programul 07.00 A.M. și 22.00 P.M.

Restaurantul Marele Paharnic este un salon elegant, cu meniu gourmet și specific românesc, servire à la carte, amplasat la etajul I al hotelului Casa Comana Boutique Hotel din Bulevardul Expoziției numărul 5, București

Restaurantul dispune de internet de mare viteză și toalete proprii moderne.

Pentru întâlnirile de afaceri

Totul pentru o întâlnire business de succes.

Program: Luni-Joi: 13:30-22:00 Vineri: 13:30-23:00 Sâmbătă: 12:00-23:00 Duminică: 12:00-22:00

Vizitați site-ul restaurantului marelepaharnic.ro!

2. COMANA EXPRES

Comana Express înseamnă preparate gustoase gătite ca la mama acasă și servire rapidă, de tip lunch center. Clienții noștri pot alege să servescă meniul zilei sau pot comanda din oferta zilnică a restaurantului ceea ce doresc.Restaurantul este situat la parterul hotelului, independent de acesta și are o capacitate de 56 locuri la interior și 66 de locuri pe terasă. Dispune de bar pentru preparate din cafea și băuturi alcoolice, internet de mare viteză și toalete moderne.

Comana Express livrează mâncare și la domiciliu în Bulevardul Expozitiei, Piata 1 Mai, Piata Domenii, Piata Chibrit, Piata Presei Libere, strada Alexandru Constantinescu (până în Biserica Cașin), comanda minimă pentru livrare fiind de 50 ron.

Comana Express funcționează după programul 10.30 A.M. și 15.30 P.M.