fbpx
Casa Comana Bucuresti Boutique Hotel

Din 1999

Casa Comana Giurgiu

Comana Giurgiu

Acum 20 de ani, în imediata apropiere a Deltei Neajlovului, se năştea prima pensiune turistică Casa Comana, care din 2010 a devenit resort turistic, o atracţie pentru turiştii români şi străini, un loc perfect pentru o vacanță în familie sau pentru întâlniri de afaceri. Într-un lux desăvârşit care îmbină istoria şi tradiţiile zonei prin detaliile mobilei pictate manual, ale covoarelor țesute manual, tapiţeriilor şi picturilor murale cu modernitatea zilelor noastre, hotelul Casa Comana din Giurgiu este clasificat 4 stele și are 80 de locuri în 34 de camere şi dipune de 3 săli de conferinţă.

Casa Comana București

Început acum 20 de ani în Comana, Giurgiu, ca “Pensiunea Casa Comana”, Hotelul Casa Comana Boutique București este prelungirea și continuarea poveștii de succes de atunci, fiind acum mai aproape de tine și de nevoile tale de business.

Echipa Casei Comana Boutique Hotel, cu amabilitate, devotament și profesionalism, vă dorește bine ați sosit la noi și ședere plăcută în hotelul nostru!

24camere
20angajați
2restaurante
1SPA

Standardele Casa Comana Hotels

1. Calitatea pe primul plan!
Că vorbim de calitatea mâncării sau a serviciilor, de amabilitatea angajaților sau de curățenie, vă asigurăm că nu facem rabat la nici una dintre ele și le punem pe toate pe primul plan!
2. Lux, eleganță și un pic de istorie
După realul succes din Comana, unde oaspeții noștri au descoperit un concept unic în turismul românesc, a venit rândul bucureștenilor să se bucure pe terenul lor de un hotel luxos și elegant, fiecare cameră având o poveste, iar fiecare etaj purtând numele unei familii de domni şi domniţe din istoria Comanei.
3. Destindere și relaxare
Pentru relaxarea oaspeților noștri am adăugat hotelului un SPA modern dotat cu saună, jacuzzi, baie turcească și un loc pentru servit ceaiul sau cafeaua turcească, totul completat cu o mini piscină cu jacuzzi de exterior.
4. Util, plăcut și business
Oaspeții noștri care ne trec pragul în interes de serviciu au la dispoziție pentru discutarea afacerilor o zonă retrasă și liniștită de lobby, precum și o sală de conferințe complet mobilată și utilată. Nicicând negocierea unui contract nu a fost mai facilă!